Η Εταιρεία

Καλώς Ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.laptop-fans.gr by e-dot.
 
Η εταιρεία μας E-DOT δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής με εξειδίκευση στην επισκευή laptop και στα ανταλλακτικά του και στην επισκευή εξειδικευμένων μηχανημάτων όπως νοσοκομειακά κ.α. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα στον τομέα ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ και παροχής ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
 
Στο site μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά laptop, όλων των εταιρειών, με άμεση διαθεσιμότητα και προσιτες τιμές. Σε περίπτωση που κάποιο ανταλλακτικό δεν βρίσκεται καταχωρημένο στο site μας ή σε περίπτωση εξαντλήσεως δεν είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο, μπορούμε κατόπιν παραγγελίας να φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι επισκευές που γίνονται σε επίπεδο ηλεκτονικού εξαρτήματος πραγματοποιούνται αποκλειστικά από εμάς και δεν είμαστε μεταπωλητές του service, γι'αυτόν ακριβώς τον λογο μπορούμε να προσαρμόζουμε και τις τιμές μας ανάλογα με τις απαιτήσεις τις αγοράς, κρατώντας πάντα την υψηλή ποιότητα στις εργασίες μας!
 

Συχνά θα συναντήσετε τη φράση ''δωρεάν διάγνωση'' εμείς όμως δεν είμαστε απ'αυτούς , το λέμε εξ'αρχής και ο λόγος είναι πολύ απλός: Παίρνουμε τη δουλειά μας πολύ στα σοβαρά και σεβόμαστε απόλυτα τον πελάτη που θα μας εμπιστευθεί! Η διάγνωση ενός προβλήματος hardware μπορεί να πάρει από 3 ώρες εξετάζοντας όλα τα εξαρτήματα εώς και μέρες σε περίπτωση που η βλάβη δεν είναι εστιασμένη, ξανασκεφτείτε το λοιπόν κατά πόσο μία σωστή διάγνωση μπορεί να είναι δωρεάν? Είναι κρίμα ένα laptop που δεν ανάβει να σας το βγάζουν άχρηστο "με πρόβλημα πλακέτας" ενώ το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ πιο απλό..

 
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Powered By e-dot
Laptop-fans.gr © 2018